Cukrářské kurzy


Sváteční dorty
26. března 2025
Naučte se připravit dokonalý máslový korpus, ovocné náplně i jemné cremeux. Osvojíte si techniku šlehané ganache a švýcarského máslového krému v různých variantách. Pod vedením Michaely Fürstové se krok za krokem naučíte, jak dort správně sestavit a elegantně ozdobit
Makronky
2. dubna 2025
Makronky patří mezi nejoblíbenější francouzské dezerty a jejich příprava má svá tajemství. Na tomto kurzu se naučíte, jak dosáhnout dokonale hladkého povrchu a správné konzistence těsta. Vyzkoušíte si různé druhy náplní – hedvábně jemnou ganache, lehké cremeux i nadýchaný máslový krém. Objevte techniky, díky kterým budou vaše makronky nejen krásné, ale i lahodné.


Kynuté těsto
9. dubna 2025
Vydejte se do světa kynutého těsta. Naučíte se připravovat nadýchané šneky, tradiční Honzovy buchty, voňavé koblihy s ovocnou náplní a vanilkovým krémem, lahodný Tarte Tropézienne i kváskový toastový chléb. Získáte cenné tipy pro správné kynutí, hnětení i pečení, abyste si tyto dobroty mohli s jistotou upéct i doma.
Odpalované těsto
16. dubna 2025
Lehké, nadýchané a přesto křehké – odpalované těsto otevírá dveře k jedinečným dezertům. Naučíte se připravit tradiční větrníky s vanilkovým cukrářským krémem, karamelovou šlehačkou a lesklou karamelovou polevou, křupavé churros s bohatou čokoládovou ganache i elegantní mini choux plněné malinami a jemným krémem z mascarpone. Objevte techniky, které z těchto dezertů dělají skutečné mistrovské kousky.

Pečte s radostí a tvořte sladké okamžiky.
Informace o kurzech
Cena a rezervace
Cena kurzu: 3 500 Kč
Rezervace probíhá prostřednictvím formuláře níže. Platba je vyžadována předem na bankovní účet.
V ceně kurzu je zahrnuto
Veškeré suroviny
Desky s recepturami
Zástěra k zapůjčení
Vyrobené produkty
Nealkoholické nápoje, víno a prosecco
Certifikát o absolvování
Organizace kurzu
Kurzy trvají přibližně 4 hodiny a konají se v naší cukrárně Cafe du Lac. Minimální počet účastníků pro konání kurzu je 5, maximální 9.
Kurz lze zakoupit nejpozději 5 dnů před konáním. Pokud se kurz z důvodu malého počtu účastníků neuskuteční, peníze budou vráceny. V případě zrušení účasti do 5 dnů před konáním je možné si bezplatně vybrat jiný termín.

Registrační formulář
Vyberte si termín a zaregistrujte se na cukrářský kurz pod vedením šéfcukrářky Michaely Fürstové. Kurz můžete zakoupit také jako dárek. Stačí nám to napsat do poznámky společně s jménem obdarovaného.
Po odeslání formuláře vás budeme kontaktovat s potvrzením registrace a platebními údaji. Pokud byste měli nějaký dotaz, neváhejte nám napsat na náš email cafedulac@mololipno.cz.

„Pečení je hra s chutěmi, strukturami a emocemi. Na kurzech se dělím o své zkušenosti, aby si každý mohl vytvořit svůj vlastní sladký příběh.“
Michaela Fürstová
šéfcukrářka