Sváteční dorty

26. března 2025

Naučte se připravit dokonalý máslový korpus, ovocné náplně i jemné cremeux. Osvojíte si techniku šlehané ganache a švýcarského máslového krému v různých variantách. Pod vedením Michaely Fürstové se krok za krokem naučíte, jak dort správně sestavit a elegantně ozdobit

Makronky

2. dubna 2025

Makronky patří mezi nejoblíbenější francouzské dezerty a jejich příprava má svá tajemství. Na tomto kurzu se naučíte, jak dosáhnout dokonale hladkého povrchu a správné konzistence těsta. Vyzkoušíte si různé druhy náplní – hedvábně jemnou ganache, lehké cremeux i nadýchaný máslový krém. Objevte techniky, díky kterým budou vaše makronky nejen krásné, ale i lahodné.

Kynuté těsto

9. dubna 2025

Vydejte se do světa kynutého těsta. Naučíte se připravovat nadýchané šneky, tradiční Honzovy buchty, voňavé koblihy s ovocnou náplní a vanilkovým krémem, lahodný Tarte Tropézienne i kváskový toastový chléb. Získáte cenné tipy pro správné kynutí, hnětení i pečení, abyste si tyto dobroty mohli s jistotou upéct i doma.

Odpalované těsto

16. dubna 2025

Lehké, nadýchané a přesto křehké – odpalované těsto otevírá dveře k jedinečným dezertům. Naučíte se připravit tradiční větrníky s vanilkovým cukrářským krémem, karamelovou šlehačkou a lesklou karamelovou polevou, křupavé churros s bohatou čokoládovou ganache i elegantní mini choux plněné malinami a jemným krémem z mascarpone. Objevte techniky, které z těchto dezertů dělají skutečné mistrovské kousky.

Pečte s radostí a tvořte sladké okamžiky.

Informace o kurzech

Cena a rezervace

Cena kurzu: 3 500 Kč
Rezervace probíhá prostřednictvím formuláře níže. Platba je vyžadována předem na bankovní účet.

V ceně kurzu je zahrnuto

  • Veškeré suroviny

  • Desky s recepturami

  • Zástěra k zapůjčení

  • Vyrobené produkty

  • Nealkoholické nápoje, víno a prosecco

  • Certifikát o absolvování

Organizace kurzu

Kurzy trvají přibližně 4 hodiny a konají se v naší cukrárně Cafe du Lac. Minimální počet účastníků pro konání kurzu je 5, maximální 9.

Kurz lze zakoupit nejpozději 5 dnů před konáním. Pokud se kurz z důvodu malého počtu účastníků neuskuteční, peníze budou vráceny. V případě zrušení účasti do 5 dnů před konáním je možné si bezplatně vybrat jiný termín.

Registrační formulář

Vyberte si termín a zaregistrujte se na cukrářský kurz pod vedením šéfcukrářky Michaely Fürstové. Kurz můžete zakoupit také jako dárek. Stačí nám to napsat do poznámky společně s jménem obdarovaného.

Po odeslání formuláře vás budeme kontaktovat s potvrzením registrace a platebními údaji. Pokud byste měli nějaký dotaz, neváhejte nám napsat na náš email cafedulac@mololipno.cz.

  • Sváteční dorty (26. 3.)
  • Makronky (2. 4.)
  • Kynuté těsto (9. 4.)
  • Odpalované těsto (16. 4.)

Odesláním formuláře uděluji souhlas Správci osobních údajů se zpracováním osobních údajů.

„Pečení je hra s chutěmi, strukturami a emocemi. Na kurzech se dělím o své zkušenosti, aby si každý mohl vytvořit svůj vlastní sladký příběh.“

Michaela Fürstová

šéfcukrářka